+995 575 778 472 INFO@SAFETYTEAM.GE
  • მთავარი
  • სერვისები
    • ელექტრო კალათები
    • საევაკუაციო გეგმა
    • სახანძრო უსაფრთხოება
    • პირველადი დახმარება
    • უსაფრთხოების ბადე
    • კონსულტაცია
    • პერსონალური მონაცემების დაცვა
    • HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა
    • საინფორმაციო ნიშნების დამზადება
    • მანქანა დანადგარების პასპორტის მომზადება
    • საწარმოო გარემოს ფიზიკური ფაქტორების გაზომვები
  • ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი
  • მთავარი
  • სერვისები
    • ელექტრო კალათები
    • საევაკუაციო გეგმა
    • სახანძრო უსაფრთხოება
    • პირველადი დახმარება
    • უსაფრთხოების ბადე
    • კონსულტაცია
    • პერსონალური მონაცემების დაცვა
    • HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა
    • საინფორმაციო ნიშნების დამზადება
    • მანქანა დანადგარების პასპორტის მომზადება
    • საწარმოო გარემოს ფიზიკური ფაქტორების გაზომვები
  • ჩვენ შესახებ
  • კონტაქტი

HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა

გთავაზობთ სურსათის უვნებლობის სისტემის (HACCP) დანერგვა და მონიტორინგი:

რისკების ანალიზი – ნებისმიერი ბიოლოგიური, ფიზიკური თუ ქიმიური საფრთხის გამოვლენა, რაც შეიძლება მოიცავდეს.
ნედლეულს, შესაფუთ მასალებს, გადამუშავების მეთოდებს, დასუფთავების მეთოდებს, ტრანსპორტირებას და სხვა ფაქტორებს.
სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა – ყველა განხორციელებული პროცედურის ჩანაწერების ისტორია დოკუმენტაცია.
პრაქტიკის, დანერგვა ობიექტზე.
მენეჯერების თეორიული და პრაქტიკული ტრენინგი.
დანერგილი სისტემის პერიოდული მონიტორინგი სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა.
მაკორექტირებელი ღონისძიებების დაწესება – თუ დარღვევა მიაღწევს კრიტიკულ შეუსაბამობას, ჩვენი რეკომენდაციების და საკონტროლო.
წერტილების მონიტორინგის საფუძველზე მოხდება შეუსაბამობების აღმოფხვრა/შემცირება. ღონისძიებები უნდა მოიცავდეს სამოქმედო.
გეგმას რომლის მეშვეობითაც მოხდება პარამეტრების სტაბილიზაცია.
ახალი თანამშრომლის მიღების შემთხვევაში სწავლების ჩატარება.

დაკავშირება

ყველა უფლება დაცულია G2G Group მიერ