HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა
გთავაზობთ სურსათის უვნებლობის სისტემის (HACCP) დანერგვა და მონიტორინგი:
რისკების ანალიზი – ნებისმიერი ბიოლოგიური, ფიზიკური თუ ქიმიური საფრთხის გამოვლენა, რაც შეიძლება მოიცავდეს.
ნედლეულს, შესაფუთ მასალებს, გადამუშავების მეთოდებს, დასუფთავების მეთოდებს, ტრანსპორტირებას და სხვა ფაქტორებს.
სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა – ყველა განხორციელებული პროცედურის ჩანაწერების ისტორია დოკუმენტაცია.
პრაქტიკის, დანერგვა ობიექტზე.
მენეჯერების თეორიული და პრაქტიკული ტრენინგი.
დანერგილი სისტემის პერიოდული მონიტორინგი სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა.
მაკორექტირებელი ღონისძიებების დაწესება – თუ დარღვევა მიაღწევს კრიტიკულ შეუსაბამობას, ჩვენი რეკომენდაციების და საკონტროლო.
წერტილების მონიტორინგის საფუძველზე მოხდება შეუსაბამობების აღმოფხვრა/შემცირება. ღონისძიებები უნდა მოიცავდეს სამოქმედო.
გეგმას რომლის მეშვეობითაც მოხდება პარამეტრების სტაბილიზაცია.
ახალი თანამშრომლის მიღების შემთხვევაში სწავლების ჩატარება.
დაკავშირება